Design Challenge

Out of the Box

01 november 2019

CAST, het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg e.o. organiseert in samenwerking met Vereniging Deltametropool en Kunstloc Brabant de Design Challenge “Out of the Box” voor (multidisciplinaire) ontwerpteams, waarin we samen op zoek gaan naar innovatieve ontwerpideeën voor een duurzaam logistiek landschap.

Vereniging Deltametropool draagt inhoudelijk bij aan het programma, omdat het goed aansluit op ons onderzoek Landscapes of Trade. Daarnaast is de ruimtelijke oplossing van logistiek een belangrijk vraagstuk bij de NOVI en bij de Landschapstriënnale 2020.

Wil jij je kennis aanscherpen, en denk je dat je een goed idee voor de Challenge hebt? Meld je dan voor 1 december 2019 aan voor “Out of the Box”! Er worden vier teams geselecteerd, bestaande uit elk drie tot vier deelnemers, die kunnen deelnemen aan de Design Challenge, met een bescheiden vergoeding. We werken toe naar een bijdrage aan de Landschapstriënnale in september 2020.

“Hoe creëren we een duurzaam logistiek landschap, met meerwaarde voor stad en land?”

Alle informatie over aanleiding en context, selectieprocedure, data, verloop, resultaten, masterclasses en what’s-in-it-for-me lees je in de briefing op de website van CAST.

terug naar boven terug naar boven