onze leden

Vereniging Deltametropool bestaat uit een rijke diversiteit aan leden. Onze leden geven inhoud aan ons gedachtegoed en zijn ambassadeurs van onze missie. Onze leden kijken graag over de grenzen van het eigen vakgebied, de eigen beroepsgroep of het eigen bestuurlijke territorium heen. Onze leden dragen de ontwikkeling van de Deltametropool een warm hart toe. De Vereniging biedt voor een unieke ontmoetingsplaats om van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen.

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de Deltametropool. Niet alleen als individu, maar ook als (overheids)organisatie of bedrijf kunt u lid worden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende typen lidmaatschappen en leest u welke partijen zich al bij ons hebben aangesloten.

 

professionele leden

Als professioneel lid maakt u deel uit van ons uitgebreide en gevarieerde netwerk. U ontmoet collega’s en discussieert mee over actuele thema’s. U wordt geïnspireerd door onze bijeenkomsten en ontvangt al onze publicaties. Jaarlijks vergadert u mee in de Algemene Leden Vergadering. Zo heeft u een stem in de koers van de vereniging.

 

particuliere leden

Als particulier lid bent u welkom bij al onze bijeenkomsten. U wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en kunt onze publicaties kosteloos opvragen. Jaarlijks vergadert u mee in de Algemene Leden Vergadering. Zo heeft u een stem in de koers van de vereniging.

Word ook lid

studenten leden

Als studentlid krijg je, voor een studentvriendelijke prijs, toegang tot onze publicaties en evenementen. Je kan immers niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van je professionele netwerk. Bovendien zijn er mogelijkheden voor stages bij de vereniging.

Word ook lid

terug naar boven terug naar boven