De stad van de toekomst viert resultaten met boekpresen­tatie

De stad van de toekomst

07 mei 2019

Na een jaar lang ontwerpen, discussieren en van elkaar leren zijn op 18 april de resultaten van de ontwerpstudie ‘De stad van de toekomst’ gevierd met een boekpresentatie.

Ruim 150 mensen zijn betrokken geweest bij de ontwerpstudie, een heuse beweging kan wel gesteld worden. Een groot deel hiervan kwam bijeen om de afronding van het traject te vieren. De ontwerpstudies waren al een tijd afgerond, waarna er de afgelopen maanden hard is gewerkt om ze te verwerken in een boek en te verrijken met artikelen die reflecteren op de inzichten uit de ontwerpstudies of kennis verdiepen rondom specifieke thema’s. Na de intensieve programma’s van eerdere bijeenkomsten is er voor gekozen om de boekpresentatie wat luchtiger te houden – echt een viering van de geweldige resultaten.

Boekpresentatie van 'De stad van de toekomst' met een deel van de betrokkenen Boekpresentatie van 'De stad van de toekomst' met een deel van de betrokkenen. Foto: Rick Keus

Met Vereniging Deltametropool hebben we intensief bijgedragen aan de totstandkoming van de studie en publicatie. Lees meer over onze betrokkenheid en het traject als geheel op de projectpagina en meer over de publicatie op de publicatiepagina.

terug naar boven terug naar boven