Doe mee met uw werklocatie

Vind uit wat circulariteit betekent voor het ruimtegebruik op bedrijventerreinen

Defacto, Stec Groep en Vereniging Deltametropool starten in 2020 met een leerwerktraject naar de ruimtelijke impact van circulaire economie op werklocaties.

In dit leerwerktraject verkennen  we :

— wat circulaire economie concreet betekent voor ruimtegebruik en ruimtebehoefte op werklocaties
— welke stappen een gemeente concreet kan zetten er zijn om circulaire economie te stimuleren en met welke tools.

We nodigen gemeenten uit om aan dit leerwerktraject deel te nemen. Door samenwerking creëren we synergie, realiseren we maximaal resultaat en heeft het onderzoek grotere betekenis. Centraal staat samen kennis ontwikkelen, leren met en van elkaar, en samen stappen zetten richting de circulaire economie. We willen het traject daarnaast helemaal op maat maken. Als deelnemer kunt u uw vraagstuk inbrengen en de richting van het traject samen met de andere deelnemers vormgeven.

In het leerwerktraject richten we ons op bestaande werklocaties. Locaties die al in gebruik zijn dus. Dat kan bijvoorbeeld een verouderd bedrijventerrein zijn, maar ook een goed functionerende locatie die u simpelweg nog beter wilt maken. Iedere deelnemer mag één werklocatie inbrengen. Op deze locaties spitst het onderzoek zich toe door middel van casestudies. Er is in ruimte voor maximaal 10 werklocaties.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u de volledige onderzoeksopzet ontvangen? Neem dan contact op met Ana Luisa Moura

Het volledige team bestaat uit Anne Loes Nillesen en Mona Zum Felde (Defacto), Paul Gerretsen en Ana Luisa Moura (Vereniging Deltametropool), en Evert-Jan de Kort en Juriën Poulussen (Stec Groep).

terug naar boven terug naar boven