David Dooghe

Projectleider

Hoe beïnvloedt de stedelijke omgeving ons gebruik ervan? Hoe veranderen we onze omgeving door ons gebruik? David Dooghe is gefascineerd door deze vragen en hij steeds op zoek naar de onderliggende principes tussen gebruik en omgeving om zo de interactie tussen de mens en zijn/haar omliggende stedelijke omgeving te optimaliseren.

Dooghe studeerde architectuur in Gent en stedenbouw in Rotterdam en Cottbus. Hij heeft lesgegeven aan Sint-Lucas (Gent/Brussel), de Rotterdamse Academie van Bouwkunst en Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Tilburg.

Hij is een parttime projectleider bij Vereniging Deltametropool en focust zich daarbij vooral op metropolitane strategieen, van governance tot project. Hij is verder PhD onderzoeker in Stedelijke ontwikkeling aan de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoek, in samenwerking met de Vereniging, focust zich op de verschuivingen die hebben plaatsgevonden in de stedelijke ontwikkeling van Europese middelgrote steden, sinds de financiële en economische crisissen van 2008.

David.Dooghe@deltametropool.nl LinkedIn

dagelijks bestuur

Leen Verbeek - voorzitter

Flevoland (Commissaris van de Koning)

LinkedIn

Paul Langeweg

Zelfstandig adviseur

LinkedIn

Martina Huijsmans

Gemeente Delft (wethouder Ruimtelijke ordening, Mobiliteit en Dienstverlening)

Mail
terug naar boven terug naar boven