Gezocht: Administratief Medewerker

Vacature

Binnen ons dynamische team van slimme en gedreven mensen is er een plek vrij gekomen voor een administratief medewerker. Ben jij accuraat, communicatief sterk, pro-actief én per direct beschikbaar? Solliciteer nu.

Uren: 24 per week

Duur: 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging

Aanvang: Per direct

Over Vereniging Deltametropool

Met elkaar zetten we ons in voor een mooi, verbonden en internationaal sterk gepositioneerd Nederland. Het landschap, de energietransitie, verstedelijking en mobiliteit zijn een aantal van de thema’s waaraan we werken. Dit doen we in samenwerking met overheid, branche verenigingen en bedrijven.

Jouw rol

Als administratief medewerker wordt je onderdeel van een klein informeel team waar ruimte is voor zelfontplooiing. Je zorgt er voor dat de backoffice netjes georganiseerd is, je communiceert net zo makkelijk met medewerkers op de vloer als met relaties op het niveau van directie/bestuurder en je ondersteund de agent en de coördinator in hun werkzaamheden door het bijhouden van de administratie, het beheren van de agenda’s, verzorgen van post en het beheer van documenten.

Kortom jij bent: Accuraat, communicatief sterk en pro-actief.

Benodigde kennis en vaardigheden

– MBO+ (HBO) werk- en denkniveau;

– Afgeronde secretariële opleiding en/of voldoende relevante werkervaring;

– Goede kennis van de Nederlandse taal en grammatica;

– Vaardigheden in het tekstverwerken op de computer, notuleren van vergaderingen, uitwerken van notulen en naar eigen inzicht opstellen van begeleidende brieven;

– Vaardigheid in het toegankelijk maken en bijhouden van archieven en werkdossiers;

– Kennis van en vaardigheid in het werken met MS Word, Excel en Outlook.

Wat wij je bieden

Wij bieden een levendige, interessante werkomgeving op een prachtige locatie, namelijk Het Nieuwe Instituut met dagelijks heerlijke lunches. Het salaris wordt in overleg vastgesteld op basis van kennis en ervaring.

Solliciteren

Solliciteren kan door het sturen van een motivatie en cv aan mw. A. Hintzen via asmara.hintzen@deltametropool.nl.

terug naar boven terug naar boven